8. júla 2021

Ingrediencie

  • 750 g Čerstvých zlatých kuracích rezňov
  • 250 g selského jogurtu
  • 1 vajce
  • 1 ČL mletého cesnaku
  • ½ hrste čerstvej petržlenovej vňate
  • 1 ČL drveného chilli
  • 100 g strúhanky
  • 50 g parmezánu
  • Soľ
  • Mleté čierne korenie

Servírovanie:

  • 50 ml sladkej chilli omáčky

Postup

Čerstvé zlaté kuracie rezne HYZA pozdĺžne prerežeme napoly a z oboch strán ich osolíme a okoreníme. Jogurt zmiešame s vajíčkom, mletým cesnakom, nahrubo nasekanou petržlenovou vňaťou a chilli. Strúhanku zmiešame s strúhaným parmezánom. Kuracie rezne namočíme v jogurte, obalíme v strúhanke a rozložíme ich na plechu vystlaným papierom na pečenie. Na záver ich zľahka pokvapkáme alebo postriekame olivovým olejom. Rezne pečieme 25 minút pri teplote 200 stupňov. Podávame ich so zemiakovou kašou a sladkou chilli omáčkou.

Dobrú chuť!

0/5 (0 Reviews)
Zdieľajte s vašimi známymi