Stretnite nás
Cirkul´art Stupava - Medzinárodný Festival nového cirkusu
Dátum konania 27. - 29.5.2022
Miesto konania Stupava
Kuracie prsia s parmezánovou omáčkou
Na prípravu potrebujeme:
- 2 kuracie prsia
- 6 dlhých plátkov anglickej slaniny
- soľ
- maslo
- 1 lyžička dijonskej horčice
- 60g jemne nastrúhaného parmezánu
- 200g hustej kyslej smotany
- biele korenie
Postup:
Kuracie prsia osolíme z oboch strán a obalíme anglickou slaninou. Opečieme ich na masle a hotové odložíme na teplom mieste. Do výpeku pridáme horčicu, parmezán, kyslú smotanu, premiešame a zohrejeme. Dochutíme soľou a bielym korením. Podávame s opečenou bagetkou alebo ryžou.
Dobrú chuť 🙂