23. júna 2021

Ingrediencie

  • 1 kg kuracích krídel HYZA
  • 30 ml repkového oleja
  • 1 ČL soli
  • 1 ČL grilovacieho korenia
  • ½ ČL mletého čierneho korenia
  • 1 ČL údenej papriky
  • 1 ČL mletého cesnaku

Omáčka

  • 40 g medu
  • 180 g barbecue omáčky

Postup

Kuracie krídla HYZA v mise zmiešame s olejom, soľou, grilovacím korením, mletým čiernym korením, údenou paprikou a mletým cesnakom. Poukladáme ich na plech vystlaným papierom na pečenie a pečieme ich 45 minút pri teplote 200 stupňov. V polovici pečenia kuracie krídla otočíme. Následne krídelká premiešame s barbecue omáčkou, medom a zapečieme ich v rúre ďalších 10-15 minút. Krídelká v barbecue omáčke podávame ešte teplé.

Dobrú chuť!

Zdieľajte s vašimi známymi