Kategória
Čerstvá hydina
Podkategória
Kuracie diely – prsia
Pozrite si súvisiace recepty
Varianty
Čerstvé kuracie prsia SKK,T
Kód
1549
Hmot.KT v KG
6
Hmot. KS
1
Počet KS v KT
6
Spotreba
6 dní
Balenie
T - tácka
Čerstvé kuracie prsia SKK do 450g,VL
Kód
1550
Hmot.KT v KG
10
Hmot. KS
-
Počet KS v KT
-
Spotreba
6 dní
Balenie
VL - voľne ložené
Čerstvé kuracie prsia SKK nad 450g,VL
Kód
4160
Hmot.KT v KG
10
Hmot. KS
-
Počet KS v KT
-
Spotreba
6 dní
Balenie
VL - voľne ložené
Súbory na stiahnutie
Čerstvé kuracie prsia s kosťou a kožou
1549_foto.jpg