Kuracie prsia s parmezánovou omáčkou
Na prípravu potrebujeme:
- 2 kuracie prsia
- 6 dlhých plátkov anglickej slaniny
- soľ
- maslo
- 1 lyžička dijonskej horčice
- 60g jemne nastrúhaného parmezánu
- 200g hustej kyslej smotany
- biele korenie
Postup:
Kuracie prsia osolíme z oboch strán a obalíme anglickou slaninou. Opečieme ich na masle a hotové odložíme na teplom mieste. Do výpeku pridáme horčicu, parmezán, kyslú smotanu, premiešame a zohrejeme. Dochutíme soľou a bielym korením. Podávame s opečenou bagetkou alebo ryžou.
Dobrú chuť 🙂
Aktuality
Kurča „supreme“ s mrkvovou omáčkou a zemiakovými šiškami
Ingrediencie Na kurča: 2 kuracie prsia s kosťou 2 mrkvy 5 listov kelu cibuľa maslo citrón soľ čierne korenie 1...
Vietnamská kuracia polievka Pho Ga
Ingrediencie 1 celé kurča, kuracie chrbty alebo trupy, 2 väčšie cibule, 200 g zázvoru, 1- 1,5 PL soli, 1-1,5 PL...