Informácia o pracovnej pozícii

Miesto práce

Topoľčany

Druh pracovného pomeru

Plný úväzok

Termín nástupu

ASAP

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

  • organizácia práce na úseku porcovania
  • organizuje prácu tak, aby boli splnené všetky požiadavky na výkon zamestnancov
  • zadeľuje zamestnancov podľa potreby výroby, pričom zaradenie konzultuje s vedúcim výroby
  • kontrola kvality výrobkov či spĺňajú kvalitatívne požiadavky
  • monitoruje a zaznamenáva teplotný režim na zverenom úseku
  • kontrola a označovanie hotových výrobkov
  • kontroluje správnosť označenia zabalených výrobkov; označenie etiketou t.j. správnosť obchodného názvu, dátum výroby a spotreby, onačenie šaržou, etiketovaciou cenou
  • kontroluje a zaznamenáva výsledok prevažovania vážiaceho zariadenia (ESPERA)
  • organizuje a kontroluje ukladanie suroviny v priestore chladiarne

Minimálne požadované vzdelanie

  • stredoškolské s maturitou
  • nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
  • vysokoškolské I. stupňa
  • vysokoškolské II. stupňa
  • vysokoškolské III. Stupňa

Požadovaná prax

  • vodičské oprávnenie sk. B

Ostatné znalosti

  • Microsoft Outlook – pokročilý
  • Microsoft Excel – pokročilý
  • Microsoft Word – pokročilý
  • SAP – pokročilý
  • znalosti v oblasti informačných technológií

Zamestnanecké výhody, benefity

  • zvýhodnený nákup hydinového mäsa
  • poskytnutie stravy za 0,50€ (obed alebo večera)
  • mimoriadne odmeny za dochádzku 1x za štvrťrok 36€
  • náborový bonus 300€ pri nástupe nového zamestnanca
  • masáže 1x mesačne
  • pedikúra 1x mesačne
  • týždenné kúpeľné pobyty pre zamestnancov a ich rodinných príslušníkov za zvýhodnené ceny

Mzdové podmienky

Základná mzda 650,- €

+ variabilné prémie

+ príplatky

(priemerný hrubý príjem od 950 – 1300 €/mesiac)