Informácia o pracovnej pozícii

Druh pracovného pomeru

Plný úväzok

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

  • organizujete a bezprostredne riadite práce na Vašej zmene
  • zabezpečujete preberanie suroviny po kvalitatívnej a kvantitatívnej stránke u mrazenej hydiny
  • kontrolujete dodržiavanie na jednotlivých pracovných operáciách – pracoviskách
  • vediete pracovníkov k dodržiavaniu technologickej a pracovnej disciplíny
  • kontrolujete kvalitu výrobkov počas celého výrobného procesu a hlavne kvalitu pred balením
  • rozhodujete o pozastavení v prípade výskytu neštandardnej výroby
  • vediete evidenciu pracovníkov podľa rozdelených pracovísk
  • vykonávate činnosti v súlade s definovanými postupmi SMK
  • vykonávate vstupnú kontrolu surovín a medzi operačnú kontrolu počas výrobného procesu
  • riadite pridelených zamestnancov riadených úsekov, teda vykonávate vo vzťahu k nim všetky činnosti vedenia vrátane ich hodnotenia, komunikácie, motivovanie, riadenie výkonu.

Požiadavka na kandidáta

  • Vzdelanie v odbore Kvalita a hygiena potravín
  • znalosti v oblasti informačných technológií
  • vodičský preukaz B

Jazykové znalosti

Anglický jazyk – Stredne pokročilý (B2) alebo Nemecký jazyk – Začiatočník (A2)

Ostatné znalosti

  • Microsoft Outlook – pokročilý
  • Microsoft Excel – pokročilý
  • Microsoft Word – pokročilý
  • SAP – pokročilý

Požadovaná prax

  • Pozícia je vhodná aj pre absolventa

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

  • stredoškolské s maturitou
  • nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
  • vysokoškolské I. stupňa
  • vysokoškolské II. stupňa
  • vysokoškolské III. stupňa

Mzdové podmienky

Základná mesačná mzda je 839€/mesiac

+ variabilné prémie

+ príplatky

Priemerný hrubý príjem od 950 – 1300 €/mesiac